O nama

Preduzeće „NAŠ DOM MB“ d.o.o. je osnovano 2005. godine u Gradišci.

U početku rada preduzeće se bavilo proizvodnjom pločastog namještaja. Konstantnnas-dom_mbim porastom proizvodnje i povjerenjem koje smo ostvarili kod svojih kupaca, stvorena je motivacija da proširimo asortiman i tržistu ponudimo veće mogućnosti.

2009. godine ulaganjem u vlastite prostore ostvaren je naš cilj. U svoju proizvodnju uveli smo pored pločastog, liniju tapaciranog namještaja i to ugaone garniture, kao i sastave: trosjed, dvosjed i fotelje.

2010. godine smo obogatili ponudu novom eko linijom proizvoda. Radi se o masivnom namještaju koji je premazan voskovima ili uljima na biljnoj bazi, tako da proizvod zadovoljava i najviše ekološke standarde.

Preduzeće pored proizvodnog i poslovnog dijela, posjeduje i reprezentativni salon namještaja, u kojem pored naših proizvoda možete naći i proizvode drugih proizvođača koji imaju dugu tradiciju (Extraform i Blažeks).

U ponudi našeg doma izdvajamo:

–       Kuhinje
–       Dnevne sobe i trpezarije
–       Spavaće sobe
–       Dječije i radne sobe
–       Američke plakare
–       Šiber ormare i plakare
–       Predsoblja
–       Kupatilski namještaj
–       Razni komadni namještaj

Opremamo stambene prostore i poslovne i javne objekte.

Prezentujemo i obogaćenu ponudu namjenskog namještaja za apartmane koje smo opremali kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu.

Prilikom definisanja svakog novog projekta vršimo precizno mjerenje, nudimo 3D prikaz namještaja koji želite i ujedno pružamo kompletnu uslugu idejnog rješenja, kao i pomoć u odabiru vrste materijala, okova, odabir boje i svih ostalih detalja.