Skip to content

Preduzeće „NAŠ DOM MB“ d.o.o. je osnovano 2005. godine u Gradišci.

Osnovna djelatnost preduzeća  je proizvodnja  namještaja po mjeri.

Konstantnim porastom proizvodnje i povjerenjem koje smo ostvarili kod svojih kupaca, stvorena je motivacija da proširimo asortiman i tržistu ponudimo veće mogućnosti.

2009. godine uveli smo, pored proizvodnje pločastog namjestaja, proizvodnju ugaonih garnitrura po narudžbi.

Prateći zahtjeve tržišta, od 2012. godine obogatili smo svoj program proizvodnjom kreveta od masiva modernog dizajna i visokog kvaliteta. Kreveti se izradjuju u svim dimenzijama.

2019. godine pored osnovnog programa, uveli smo proizvodnju stolica modernog i praktičnog dizajna.

Specijalizovani smo za opremanje stambenih, poslovnih prostora, apartmana, kao i velikih prostora : skupštinskih sala, bioskopa, amfiteatara, sportskih dvorana, škola, i drugih javnih objekata.

U našoj ponudi se nalaze: stolice, kuhinje, spavaće, dnevne i dječije sobe, klizni (američki) plakari, namještaj za predsoblja, namještaj za opremanje poslovnih prostora.

Prilikom definisanja svakog novog projekta vršimo precizno mjerenje, nudimo 3D prikaz namještaja koji želite i ujedno pružamo kompletnu uslugu idejnog rješenja, kao i pomoć u odabiru vrste materijala.

Trudimo se da naša rjesenja koja formiramo prema potrebama, stilu života klijenta budu jedinstvena i originalna.

Pored domaćeg tržišta, povjerenje su nam ukazali i kupci iz drugih država: Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke, Švajcarske.